Postanite dio našeg tima!

Honorarno zaposlenje

Nezavisni agent prodaje

Svim korisnicima naših proizvoda, i onima koji žele da se bave prodajom naših proizvoda nudimo mogućnost zaposlenja u Dr Gabriel’s kao Nezavisni Agent prodaje i napravite svoje biznis.

U današnje vrijeme nude se razne ponude za zapošljavanje putem interneta, na koje se većina ljudi i ne osvrne. Zašto je naša firma drugačija i zbog toga je ovo zaista prava prilika za sve da naprave dodatnu mjesečnu zaradu ali i da razviju mali biznis. U nastavku ćemo objasniti i kako.

Vrijednosti Dr Gabriel's kompanije

Naša kompanija radi stalno na proizvodima koji koriste našem zdravlju, wellnes načinu života, njezi kože i dr. Naš cilje je ponudimo najkvalitetnije proizvode koji mogu brzo da zadovolje potrebe naših korisnika.
Upravo zbog takvog odnosa prema našoj proizvodni i klijentima nudimo 100% garanciju povrata novca za sve naše produkte onim kupcima koji iz bilo kojeg razloga nisu zadovoljni određenim proizvodom.
Ne koristimo genetski modifikovane sirovine (NO GMO), ne koristimo soju, gluten niti štetne zaslađivače.
Svi naši proizvodi su na 100% biljnoj bazi bez hemikalija, zasnovani na drvenim herbalnim riješenjima koji doprinose poboljšanju i povećanju kvaliteta života u današanjem savremenom načinu življenja.

Način poslovanja, zarada i bonusi

Kada postanete član naše firme, imate mogućnost da radite direktnu prodaju na bilo koji način.

Proizvode naručujete od firme po fakturnoj cijeni, a prodajete ih po kataloškoj jedinstvenoj cijeni, a razlika koju zaradite odmah ostaje kod Vas. Provizija je 20% od kataloške cijene svakog proizvoda.

Naša firma nagrađuje obre prodavače i bonusima, tako da ukoliko u roku jednog mjeseca napravite neki od niže navedenih iznosa prodaje dobijate određeni procenat bonusa na tu ukupnu prodaju na primjer:

Bonus:

5%

za vrijednost od 300,00 do 599,99 KM

Bonus:

6%

za vrijednost od 600,00 do 999,99 KM

Bonus:

7%

za vrijednost od 1000,00 KM i vrijednosti iznad

Ako Vam ovo nije dovoljno i želite da zaradite više, postoji mogućnost da gradite vlastitu mrežu agenata prodaje i budete njihov Tim lider, tada su bonusi još veći. Kada postanete Tim lider bonus se računa na ukupnu prodaju Vas i vaših članova, i ide do 10% i više, a bonusi mogu da budu i do par hiljada maraka to već ostvaruju neki naši agenti.

Šta se traži od budućeg saradnika?

Osoba treba biti odgovorna, sklona timskom radu, pouzdana u
izvršavanju zadataka, da poznaje rad na računaru.

– da voli pomagati drugim ljudima,
– da osjeti zadovoljstvo kada proizvod koji proda pomogne klijentu,
– da je fina i kulturna osoba koja će znati razgovarati sa klijentom i dati savjet
– da sasluša klijenta i ponudi mu rješenje za njegove probleme
– da ima barem minimalnu dozu obrazovanosti (poželjno je da poznaje donekle ljudsku anatomiju i psihologiju)

Prijava za posao

Ovaj posao možete raditi kao svoj redovni posao ili honorarno, kao dodatna zarada. Svi oni koji mislte da imaju smisla za ovaj posao, visoku motivaciju za radom i želju da budu dio našeg uspješnog tima, mogu da nam se jave.