Izdvojeno

Dr Gabriel’s Prostate Power

0 out of 5

36.80 KM

Prestanite brinuti o svojoj Prostati! Stop čestom i isprekidanom mokrenju koje Vas stalno tjera na WC!
Riješite se stalnih noćnih buđenja i napokon ispraznite svoj mjehur u jednom mlazu!

CIJENA DOSTAVE SAMO 7 KM U ROKU 24/48h

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO preparat za kožna stanja u vrijednosti od 14,00 KM

Opis

Dr Gabriel’s Prostate Power.

Potpuno je razumljivom da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarca iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje nije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnijeg stanja koje predstoji!

Ali – postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodinh supstanci koje vraća zdravlje prostati i koje je potvrdila i službena znanost. Ova alternativa u tretiranju prostate promovira normalnu veličine prostate, zdravo i olakšano mokrenje …

Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supstance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje umnožavanje – Pčelin Polen i Matična Mliječ – Vam mogu pomoći da mokrite sa više snage i moći (ovaj polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).

Polen je „sjeme“ cvijeća koje mu omogućuje da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminim, mineralima, antioksidantima, nezasićenim masnoćama, enzimima i još mnogo toga. U stvari, polen je kompletna hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je „super-hrana“ za pčele – i za Vašu prostatu! Za polen se kaže da je najbolji prirodni antibiotik koji postoji!

Matična Mliječ (Royal Jelly) omogućuje pčelinjoj kraljici, matici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalna pčela sa svim seksulanim i reproduktivnim sposobnostima!

Predstavljamo Vam malo poznato „Čudo za prostatu“…

Dr Gabriel`s Prostate Power i njegovu korist za Vašu prostatu

Upravo ove dvije super – hranjive supstance, Pčelinji Polen i Matičnu Mliječ čine glavne sastojke u „Čudu za Prostatu“, Dr Gabriel`s Prostate Power, koji sadrži punih 5 grama Matične Mliječi i 20% Pčelinjeg Polena u ukupnoj masi produkta!

Zbog ovako velikih količina Matične Mliječi i Polena, Dr Gabriel`s Prostate Power uspješno vraća zdravlje Vašoj prostati kroz djelovanje na hormon zvani DHT, koji je „glavni krivac“ za Vaš problem, jer signalizia prostati da raste. Pored toga, još se nakuplja i u tkivu prostate, te time izaziva probleme koje osjetite.

Snažni antioksidansi i supstance u Dr Gabriel`s Prostate Power uspostavljaju proizvodnju viška DHT hormona i time reduciraju natečenost prostate, poboljšavaju mlaz mokraće, te dovode do potpunog nestanka neugodnih simptoma, kao što su često mokrenje, nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura… Navedene koristi od polena i matične mliječi su dokazane od strane japanskih istraživača.

I zato jednostavno ima smisla, ako uzimate NAJPOTPUNIJU HRANU što nam Zemlja može dati i koja se nalazi u velikim količinama u Dr Gabriel`s Prostate Power, da će Vaša direktna korist biti:

– Prestanak brige o prostati
– Prestanak noćnim posjetama toaletu i san u „komadu“ kroz čitavu noć!
– Pražnjenje Vašeg mjehura u potpunosti!
– Jači mlaz pri mokrenju
– Dobijanje najbolje moguće zaštite za svoju prostatu za godine koje dolaze
– Povećanje seksualne želje

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Plaćanje

Plaćanje se vrši pouzećem tj. proizvod plaćate kuriru brze pošte. Trenutno je moguće samo gotovinsko plaćanje.

Dostava

- Cijena dostave u sve gradove u Bosni i Hercegovini je 7 KM.
- Proizvode šaljemo u roku od 24 sata od prijema narudžbe.
- Naš tim će Vas kontaktirati prije slanja kako bi potvrdili tačnost narudžbe.
- Naručeni proizvodi dostavljaju se putem brze pošte.
- Dostavljač će Vas kontaktirati kako bi dogovorili tačno vrijeme dostave naručenih proizvoda.

Povrat novca

Sigurni smo u kvalitetu naših proizvoda te smo osigurali povrat novca u slučaju da niste zadovoljni našim proizvodima. Više informacija možete saznati ovdje.

Kontakt

Imate još pitanja?
Rado ćemo vam pomoći:

info@drgabriels.ba
+387 61 246 680
pon-ned 08:00-16:00

Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: