Dr Gabriel’s Koenzim Q10 kapsule

0 out of 5

38.90 KM

Koenzim Q10 – 60 vegetarijanskih kapsula. Još jači antioksidans od vitamina E. Koenzim Q10 vraća tijelu potrebnu energiju i vitalnost.

CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO preparat za kožna stanja u vrijednosti od 14,00KM

Opis

Dr Gabriel’s Koenzim Q10 kapsule – CoQ10

Dr Gabriel’s Koenzim Q10 kapsule  ili ubikinon je tvar slična vitaminima koju možemo pronaći u svim dijelovima tijela, sa djelovanjem srodnim onom vitamina E. Vjerojatno je još jači antioksidans od vitamina E.

Kako djeluje koenzim Q10?

Koenzim Q10 igra presudnu ulogu u proizvodnji energije u svakoj stanici našeg tijela. Pomaže cirkulaciju, stimulira imunološki sustav, povećava oksigenaciju tkiva i ima značajan u utjecaj protiv starenja. Manjak koenzima Q10 povezan je sa periodontalnom bolešću, dijabetesom i mišićnom distrofijom.

Koenzim Q10 kao lijek?

Koenzim Q10 koriste mnogi liječnici širom svijeta usmjereni na prirodnu, nutricionističku i ortomolekularnu medicinu za liječenje mentalnih funkcija. Naime, koenzim Q10 pomaže kod Alzheimerove bolesti i shizofrenije. Također pomaže u borbi protiv pretilosti, gljivičnih infekcija kandidom, multiple skleroze i dijabetesa.

Koenzim Q10 se naširoko upotrebljava u Japanu. Više od 12 milijuna ljudi u Japanu uzima koenzim Q10 prema preporuci liječnika za liječenje bolesti srca i krvnih žila (jača srčani mišić), visokog krvnog tlaka i pojačanje imunološkog sustava. Istraživanja u japanu su pokazala da koenzim Q10 također pomaže kod poravnanja želuca i dvanaesnika, a može pomoći i kod ulcera dvanaesnik.

Važno je znati da se Količina koenzima Q10 u organizmu smanjuje sa starošću, tako da je poželjno uzimanje koenzima kao dodatka prehrani, a posebno kod osoba preko 50 godina starosti.

Koenzim Q10 se nalazi u svakoj stanici našeg tijela. Jedna od primarnih funkcija koenzima Q10 je pomoć u stvaranju energije svakoj stanici u organizmu i smanjenje oksidativnih oštećenja.

  • Mnoge studije su pokazale korist Koenzima Q10 kod:
  • Jačanja funkcija mozga i srca
  • Poboljšanje rada jetre i pluća
  • Problema oko plodnosti(za žene i muškarce)
  • Pojava migrene
  • Podizanje nivoa energije tijela

Vratite Svome Tijelu Potrebnu. Energiju i Vitalnost uz Koenzim Q10!

Serviranje: 1 kapsula  – Broj serviranja u kutiji: 60

Način uzimanja Dr Gabriels Koenzima Q10: 2 -3 kapsule dnevno DIJETETSKI PROIZVOD

Bez GMO
Bez Glutena
Bez umjetnih sastojaka
Bez soje

UPOZORENJE: Samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konsultujte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od autoimunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Držite van dohvata djece.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Plaćanje

Plaćanje se vrši pouzećem tj. proizvod plaćate kuriru brze pošte. Trenutno je moguće samo gotovinsko plaćanje.

Dostava

- Cijena dostave u sve gradove u Bosni i Hercegovini je 7 KM.
- Proizvode šaljemo u roku od 24 sata od prijema narudžbe.
- Naš tim će Vas kontaktirati prije slanja kako bi potvrdili tačnost narudžbe.
- Naručeni proizvodi dostavljaju se putem brze pošte.
- Dostavljač će Vas kontaktirati kako bi dogovorili tačno vrijeme dostave naručenih proizvoda.

Povrat novca

Sigurni smo u kvalitetu naših proizvoda te smo osigurali povrat novca u slučaju da niste zadovoljni našim proizvodima. Više informacija možete saznati ovdje.

Kontakt

Imate još pitanja?
Rado ćemo vam pomoći:

info@drgabriels.ba
+387 61 246 680
pon-ned 08:00-16:00

Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: