Izdvojeno
-6%

Dr Gabriel’s Deblokator Sinusa

0 out of 5

20.00 KM 18.90 KM

Dr Gabriel’s Deblokator Sinusa je vrhunski prirodni preparat koji će Vam pomoći kod svih problema sa sinusima u nekoliko dana redovnog korištenja – Garantirano!

CIJENA DOSTAVE SAMO 7 KM U ROKU 24/48h

Opis

Dr Gabriels Deblokator Sinusa

Dr Gabriels Deblokator Sinusa je odličan prirodni preparat za sinuse. Ovaj preparat u kratkom vremenu pravi odlične rezultate, čak i kod osoba koje imaju dugogodišnji problem sa sinusima. Riješite se tegoba sa sinusima za samo par dana. Brzo i uspješno prirodno liječenje sinusa.

Da li pričate kao lik iz crtanih filmova ili imate sljedeće simptome:
• Bol i pritisak u licu, koji se pogoršavaju ako se nagnete prema naprijed
• Glavobolju ili bol iza očiju, čela ili obraza
• Začepljen nos, sa čestim curenjem niz grlo
• Smanjen osjećaj mirisa
• Natečene oči, posebno ujutro
• Upaljeno grlo i kašalj
 Loš Zadah
• Visoku temperaturu vezanu za upalu sinusa

Ako Vas išta od ovog opisuje, nastavite čitati…

Imate problem sa sinusima? Ne znate kako liječiti sinuse? Pitate se postoji li prirodni lijek za sinuse? Upala sinusa, sinusitis, simptomi, liječenje sinusa, operacija, kapi, glavobolja, inhalacija, vrtoglavica, začepljeni sinusi, bolni sinusi, antibiotici, čajevi, tablete, masti, obloge za sinuse, čišćenje sinusa …. želite li jednostavno rješenje??

Deblokator sinusa je prirodna pomoć za začepljene sinuse.
Sadrži 12 snažnih aktivnih sastojaka, koji djeluju već na prvi kontakt, unutar samo par sekundi.

𝑺𝒑𝒐𝒋 𝒂𝒌𝒕𝒊𝒗𝒏𝒊𝒉 𝒔𝒂𝒔𝒕𝒐𝒋𝒂𝒌𝒂 𝒊𝒛 𝒑𝒓𝒊𝒓𝒐𝒅𝒆 :
– 𝙢𝙤𝙧𝙨𝙠𝙖 𝙨𝙤𝙡
– 𝙩𝙞𝙢𝙟𝙖𝙣
– 𝙚𝙪𝙠𝙖𝙡𝙞𝙥𝙩𝙪𝙨
– 𝙟𝙚𝙡𝙖
– 𝙡𝙖𝙫𝙖𝙣𝙙𝙖
– 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙤𝙡𝙞𝙨
– 𝙢𝙚𝙣𝙩𝙤𝙡
u jednom proizvodu prirodno pomažu kod boli u predjelu čela, začepljenih sinusa usljed sezonskih alergija, natečenih očiju te smanjenog osjećaja okusa i mirisa.

Šta mogu očekivati upotrebom Dr Gabriels Deblokator Sinusa?

Možete očekivati snažno olakšanje u samo nekoliko dana ako:
• Gubite osjećaj mirisa
• Vam je nos začepljen
• Vam nos stalno curi ili daje žut ili zelen iscjedak
• Osjećate bol i osjetljivost u području upaljenog sinusa
• Imate visoku temperaturu radi upale sinusa

Ovdje se završava Vaša potraga za rješenjem!

Nebitno da li Vas sinusi toliko muče da imate osjećaj da pričate kao Paja Patak ili se već razvila jača infekcija, opet garantujemo Vaše potpuno zadovoljstvo. Dr Gabriels Deblokator Sinusa je vjerovatno najjača formulacija za liječenje sinusa, dizajnirana da pruži pomoć svaki put kad se desi upala sinusa, neovisno da li je u pitanju upala sinusa uzrokovana bakterijama, virusima ili gljivicama.

I dok neki ljudi uživaju u ljepotama života i blagodatima prirode, drugi pate od simptoma prehlade i gripe. Kašljete, šmrčete, imate osjećaj da Vam je glava strašno teška, a 7 dana kasnije nos se crveni i stalno je začepljen. Čak Vas i lice boli. Mislite da je to samo još jedna prehlada, ali nikako da je se riješite.

Neovisno da li je u pitanju začepljen nos, osjećaj da Vam je glava teška ili da kašljete, vrlo lako može biti da su uzrok ovoga stanja upravo Vaši sinusi, a to stanje je poznato kao sinusitis, odnosno jaka upala sinusa.

Šta su sinusi?

Sinusi su šupljine u kostima lica ispunjene zrakom i otvorene prema nosnoj šupljini. Obloženi su istom membranom kao i nos. Upravo lučenje koje se tu dešava čini gornje dišne puteve vlažnim i zaustavlja ulazak prljavštine i bakterija u organizam.

 

Na području lica se nalaze četiri para sinusa. Zbog njihove blizine sa osjetilnim organima i mozgom, u slučaju pojave upale, može doći do komplikacija koje ponekad mogu dovesti čak i do pojave meningitisa!

Zatražite hitnu medicinsku pomoć ako su Vam se razvili bilo koji od sljedećih simptoma koji ukazuju možda na meningitis: – jaka glavobolja sa ukočenim vratom – zbunjenost i pospanost – osjetljivost prema svijetlu – problemi sa koordinacijom pokreta – povraćanje i proljev.

Koji su simptomi začepljenih ili upaljenih sinusa?

Simptomi mogu biti: glavobolja, osjećaj pritiska u ušima, začepljen nos, hrkanje, loš zadah, zubobolja, kašalj, „govor kroz nos“ i zamor. Kod djece simptomi mogu biti razdražljivost, nelagoda u ušima, disanje na usta, problem sa hranjenjem.

Šta se može desiti ako odmah ne tretiram svoje začepljene sinuse?

Ako sinusi ostanu začepljeni duži vremenski period, možete dobiti sekundarnu upalu, poznatiju kao hronični sinusitis. Obično počinje kao normalna virusna prehlada, ali ova sekundarna upala sinusa je uzrokovana bakterijama, koje se normalno nalaze u dišnom traktu zdravih osoba. Zbog suženosti uskih izlaznih tačaka iz sinusa i nemogućnosti izlaza, bakterije se duže zadržavaju i množe i time uzrokuju sinusnu infekciju. Ako se ovo stanje ne tretira, može doći do dodatnih komplikacija sa nosom, očima i srednjim uhom, a posljedice traju mjesecima, a nekada čak i godinama.

Uzroci nastanka sinusitisa

Sinusitis je često uzorkovan infekcijom membrane sluznice od strane virusa, bakterije ili gljivica, a sve počinje sa običnom prehladom. U toku prehlade, membrana sluznice otekne i time počinje blokirati otvore sinusa.

Isto tako, pojedini iritanti ili alergije mogu biti uzrok upale u nosu i sinusima, opet uzrokujući sinusitis.

Neki od iritanata mogu biti:
• alergenti iz zraka, kao polen
• tvari koje zagađuju zrak ili dim
 sprejevi koji sadrže hemikalije (npr deterdženti)

Bakterijski sinusitis se često razvije iza napada alergije ili prehlade, jer dolazi do pojačanog lučenja sekreta iz sluznice, time dolazi do nagomilavanja tekućine u sinusima, što je vrlo pogodno tlo za razvoj bakterija.

Ako je bakterija uzrok problema, onda će antibiotici rješiti stvar vrlo brzo, ali ako su uzrok problema virusi ili gljivice, antibiotici NEĆE djelovati i to može biti razlog zašto se ne možete riješiti ovog problema.

Kako riješiti problem začepljenih sinusa?

Da bi bilo koja formulacija uspjela pomoći, mora zadovoljiti nekoliko kriterija:
• Mora biti efektna u ubijanju ne samo bakterija, nego i virusa i gljivica
• Mora biti u formi da lako dolazi do dišnih puteva
• Mora biti u obliku otopine koja brzo prodire u nosnu oblogu i dišne puteve
• Ne smije imati kontraindikacije
• Mora biti prirodna i imati dokazanu efektivnost

Dr Gabriels Deblokator Sinusa, kao prirodni lijek za sinuse, dolazi u vidu otopine koja se putem pumpice direktno unosi u obliku vodene prašine, i ravnomjerno se nanosi po unutrašnjosti gornjih dišnih puteva.

Kako nam Dr Gabriels Deblokator Sinusa može pomoći?

Dr Gabriels Deblokator Sinusa sadrži 12 snažnih aktivnih sastojaka, koji rade na tome da ubiju bakterije, viruse i gljivice na prvi kontakt, unutar samo par sekundi. Sadrži i DMSO, koji osigurava da svaki aktivni sastojak bude odmah apsorbiran i time se smanjuje upala sinusa ondje gdje i nastaje.

Na tržištu ne postoji ni jedan sličan prirodan proizvod za prirodno liječenje sinusa, koji će Vam ovako brzo i efikasno očistiti sinuse. To je i razumljivo, jer Deblokator Sinusa je originalna formulacija jednog od najvećih eksperata iz područja herbalnog bilja, koji je koristio samo najjače ali opet potpuno sigurne sastojke. Toliko je siguran da ga i djeca mogu koristiti.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Više o politici povrata robe pročitajte ovdje.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Plaćanje

Plaćanje se vrši pouzećem tj. proizvod plaćate kuriru brze pošte. Trenutno je moguće samo gotovinsko plaćanje.

Dostava

- Cijena dostave u sve gradove u Bosni i Hercegovini je 7 KM.
- Proizvode šaljemo u roku od 24 sata od prijema narudžbe.
- Naš tim će Vas kontaktirati prije slanja kako bi potvrdili tačnost narudžbe.
- Naručeni proizvodi dostavljaju se putem brze pošte.
- Dostavljač će Vas kontaktirati kako bi dogovorili tačno vrijeme dostave naručenih proizvoda.

Povrat novca

Sigurni smo u kvalitetu naših proizvoda te smo osigurali povrat novca u slučaju da niste zadovoljni našim proizvodima. Više informacija možete saznati ovdje.

Kontakt

Imate još pitanja?
Rado ćemo vam pomoći:

info@drgabriels.ba
+387 61 246 680
pon-ned 08:00-16:00

Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: